Tourisme 2

Piet & Minke van der Henne (Onze vakantie video’s)

Zeilschip Larus

Tenerife 2019

Lanzarote 2018

Op 1 augustus was ik te gast op de Tjalk Larus uit Harlingen. Samen met ongeveer 24 andere gasten gingen we een trip maken over de Waddenzee en lieten de tjalk droog leggen op een zandbank. Op deze dag ging ik filmen voor de Verenigde Bruine Zeilvaart Harlingen m.b.t. een project dat ik voor deze vereniging aan het uitvoeren ben. We troffen het met het weer en niet onbelangrijk, het was heel gezellig aan boord. Ik heb de gasten van schipper Tom Hamer beloofd een kort filmpje te maken. Zouden jullie als je het filmpje hebben bekeken een reactie willen achter laten wat jullie er van vinden.

 

Wie meer wil dan alleen zon, zee en strand die kan het hele jaar door ook genieten van prachtige dorpjes, indrukwekkende natuur en allerlei bezienswaardigheden. Wij hebben genoten van het eiland en haar milde temperatuur. Ook het hotel Best Tenerife (vier sterren) is ons goed bevallen.

Steinach am Brenner

Lanzarote is één van de Canarische Eilanden, een belangrijke Europese vakantiebestemming. Lanzarote is een vulkanisch eiland. Lanzarote heeft een aangenaam klimaat waar het kwik gemakkelijk de grens van twintig graden Celsius overschrijdt. Liefhebbers van lekker eten zijn op Lanzarote prima op hun plaats. In totaal telt Lanzarote bijna negentig kleinere en grote stranden. Veel Nederlanders en Belgen brengen hun vakantie door op dit prachtige eiland.

Beiersewoud

In de jaren 90 ben ik regelmatig in Steinach am Brenner aan het skiën geweest met de Hoekstra’s (Wytske, Sjouke, Natasja en Jelco Jan) uit Franeker.  We hebben daar veel plezier gehad. Dit jaar, 2018, zijn Minke en ik 6 dagen naar Steinach geweest omdat ik graag eens in de lente wilde zien hoe Steinach en de Europabrug er zonder sneeuw uitziet. Uiteraard heb ik daar een filmpje van gemaakt. 

Deze video gaat over onze vakantie naar het Beierse Woud.  Een Busreis van Effeweg.nl naar Duitsland. Het groene dak van Europa!. In het zuidoosten van Beieren, grenzend aan Tsjechie en Oosterijk, ligt het "Groene Dak van Europa": Het Beierse Woud. Het is een streek met ongekende schoonheid met bergen, bossen, groene velden, charmante dorpjes en talloze meertjes en rivieren. Hier- van heb ik een korte videofilm gemaakt. Ook zijn we naar Munchen geweest, naar het slot (Kasteel) Nymphenburg.

kontaktadres:  info@pphvideo.nl