Tourisme 3

Piet & Minke van der Henne (Onze vakantie video’s)

Vlieland 2017

Het prachtige Waddeneiland Vlieland ligt op ongeveer twee uur varen tussen Texel en Terschelling in. De veerdienst vertrekt uit de historische havenplaats Haringen. Het is de moeite waard om onderweg een kijkje te nemen op een van de buitendekken om de mooie natuur van de Waddenzee in u op te nemen. Vlak bij Vlieland op een zandplaat de ‘Richel’ liggen vaak veel zeehonden te zonnen.

Texel 2016

 

Texel is het grootste Waddeneiland en biedt zonder twijfel de meeste afwisseling. De 7 gezellige dorpjes van Texel hebben allemaal hun eigen sfeer. Ze worden omringd door heel veel natuur. Ook buiten de circa 40 officiële natuurgebieden bezit Texel een enorme vogelrijkdom en bijzondere planten, en niet te vergeten net zoveel schapen als mensen. Wij (Minke en Piet) zijn 3 dagen op Texel geweest en amateurfilmer Piet heeft van ons verblijf daar een kort filmpje gemaakt. Wij denken dat mensen die nog nooit op Texel zijn geweest toch wel een beeld krijgen hoe Texel er uitziet.

Zuid Frankrijk 2017

Frankrijk 2015

Vakantie 2017 - Languedoc-Roussillon (Zuid-Frankrijk):

Piet en Minke zijn dit jaar met de auto naar Zuid-Frankrijk op vakantie geweest. Languedoc-Roussillon is een prachtige streek om te verkennen. We hebben een kort filmpje gemaakt  en we willen jullie een korte indruk geven van dit gebied. 

De Noga-fabriek in Montelimar, Frankrijk, de lekkerste Noga in Europa.

Berlijn Duitsland 2021

Vorige week zijn we 4 dagen naar Berlijn geweest met de bus van Paulusma reizen. Samen met vrienden en anderen in de bus hebben we de stad bekeken, waaronder Checkpoint Charlie , de Brandenburger Tor, het Sonycenter en vele verhalen gehoord over de Berlijnse muur! De stad was heel mooi verlicht vanwege de kerst! Ik kan niet alles laten zien; maar hier is een korte impressie!

kontaktadres:  info@pphvideo.nl