Tourisme 1

Piet & Minke van der Henne (onze vakantie video’s)

Gran Canaria 2019

Dit jaar zijn we niet met vakantie naar het buitenland geweest i.v.m. de uitbraak van het Coronavirus. Als we ons aan de regels houden kunnen we dat misschien in 2021 wel weer!  In 2019 zijn we in de nazomer een week naar Gran Canaria geweest! Ik heb daar een kort filmpje van gemaakt om weer even in de stemming te komen! Het is zeker de moeite waard om dit eiland te bezoeken!

11Fountains 2018

Leeuwarden 2019

Nederlands:

Leeuwarden is een mooie stad in de provincie Friesland in Nederland. Als geboren Leeuwarder heb ik een korte videofilm gemaakt over deze mooie stad die in 2018 Europese Culturele Hoofdstad was. In deze film van 2019 laat ik u zien hoe mooi Leeuwarden is door de lens van mijn camera.


Engels: 

  

Leeuwarden is a beautiful city in the province of Friesland in the Netherlands. As a native of Leeuwarden, I made a short video film about this beautiful city that was the European Cultural Capital in 2018. In this  film I show you how beautiful Leeuwarden is through the lens of my camera.

Franeker 2021

This video is about 11Fountains 2018

Met mist (in Leeuwarden ), ijs (in Dokkum) en heel veel water (in de andere negen steden) zijn de elf fonteinen officieel in gebruik genomen op vrijdagmiddag 18 mei 2018; een van de duurste en meest besproken  projecten van  de Culturele Hoofdstad Leeuwarden. Jammer dat niet alle fonteinen al in werking waren.

Tall Ships 2014

We laten het bijzondere jaar 2020 achter ons en beginnen aan het jaar 2021! Hopelijk wordt alles weer een beetje normaal en kunnen we ook weer op vakantie. In het kader daarvan heb ik een video gemaakt over onze mooie stad Franeker een van de elf steden van Friesland. Franeker is met zijn 13.000 inwoners één van de grotere steden in Friesland. Ook vanaf het water is er genoeg te zien. Je kunt bij verschillende bedrijven terecht om een boot te huren en de indrukwekkende stad vanaf het water te ervaren.

Van donderdag 3 juli t/m 6 juli 2014 liet Harlingen de hele wereld zien waar een kleine Friese havenstad groot in kan zijn. 65 aangemelde Tall Ships die uit 15 landen komen maken zich op voor de jaarlijkse Tall Ships Races.

kontaktadres:  info@pphvideo.nl