Trekkerbehendigheidstocht 

Portfolio

Door de jaren heen heb ik honderden video’s gemaak; waaronder de onderstaande video’s. Het is allemaal begonnen toen mijn dochters turnden onder Trainer Vincent Wever. Werkend bij de Postbank kon je toen meedoen met het PC privé project ; en kon je een computer bestellen waarbij de Postbank een hoge korting kon af dwingen  bij de leverancier.  Daarna een camera gekocht voor het opnemen van mijn dochters tijdens het turnen en zo is mijn hobby Amateurfilmer langzaam ontstaan.

Speelduur:  11,24 minuten 2018

In het kader van de Agrarische Dagen 2018 (AD) met het thema gemeente Waadhoeke is de jaarlijkse Trekkerbehendigheidstocht gereden in en om de stad Franeker, Ster van de 11 steden in Friesland. Het was een goed georganiseerde tocht waarbij het weer redelijk was.

Campertoer naar Frankrijk/Duitsland 

Speelduur: 22 minuten, 2015

Dwars door Frankrijk en Duitsland met onze gehuurde camper.Wat een prachtige 3 weken getoerd met de camper. Eerst door Frankrijk en terug via Duitsland een vakantie die we niet gouw zullen vergeten!

The Academy Pop and Jazz  Orchestra 

Speelduur: 10,15 minuten, 2013

A sentimenteel journey door 60 jaar Franeker in de wereld  De wereld in Franeker

F7 feesten  60 jaar Agrarische Dagen 

Speelduur: 10,17 minuten, 2013

60e Agrarische Dagen met een spetterende opening  in het stadspark van Franeker.

Speelduur: 10,17 minuten, 2013

60e Agrarische Dagen met een spetterende opening  in het stadspark van Franeker.

Franeker Bruist:

 ik heb een video gemaakt over onze mooie stad Franeker een van de elf steden van Friesland. Franeker is met zijn 13.000 inwoners één van de grotere steden in Friesland.  Ook vanaf het water is er genoeg te zien. Je kunt bij verschillende bedrijven terecht om een boot te huren en de indrukwekkende stad vanaf het water te ervaren.