Franeker amateurfilmer

Ruim 35 jaar Amateurfilmer en Camerajournalist is een lange tijd en nog steeds ben ik op mijn 73ste nog regelmatig aan het filmen. Hieronder kunt u kijken naar een aantal video’s die ik door de jaren heen heb gemaakt. Alles begon toen mijn 3 dochters op turnen gingen en al gauw in de selectie kwamen bij trainer Vincent Wevers. Vanaf die tijd ben ik  amateurfilmer geworden in de mooie stad Franeker.

Portfolio

Het belangrijkste moment van je video? De start. In de eerste seconden bepaalt de kijker of hij/zij je video blijft uitkijken. In het begin moet je de kijker dus overtuigen dat deze video zijn of haar tijd waard is.

Het jaar 2016

Het jaar 2014

Het jaar 2014

Het jaar 2014

Tall Ships in Harlingen

Donderdag 3 juli t/m 6 juli 2014 liet Harlingen de hele wereld zien waar een kleine Friese havenstad groot in kan zijn. 65 aangemelde Tall Ships die uit 15 landen komen maken zich op voor de jaarlijkse Tall Ships Races.

AD verbindt! Stadspark

8 jaar geleden in het Stadspark in Franeker op 19 september een fantastisch mooie avond en heerlijke hapjes en drankjes. Het was een daverend succes!

Het Beierse Woud (DE)

Een vakantievideo van 7 jaar terug. Een busreis naar Zuid-Duitsland, het Beierse Woud. Het is een streek met ongekende schoonheid met bergen, bossen, groene velden, charmante dorpjes en talloze meertjes en rivieren.

Modeshow AD Franeker

Veel jonge mensen die de modeshow bezochten 9 jaar terug op de Breede-plaats. Leuk om zien hoe veel kinderen veranderd zijn in de tijd!

Aangepast d.d. 28 september 2023

Ontwerp: Pieter van der Henne

Copyright by pphvideo, Franeker