Video’s  2023


De Romantische Strasse 2023 (DE)

De Romantische Strasse is een bekende en populaire toeristische route. We hebben daar 6 dagen geweest 2 kastelen bezocht en een vliegshow met roofvogels
Speelduur: 07:38 min.

De Eifel en de Moezel 2023


Maandag 24 juli stonden we ( Eddy, Frances, Piet en Minke) om 4.30 uur klaar in Leeuwarden om te vertrekken naar de Eifel en de Moezel voor een 5daagse busreis. ‘s Middags maakten we kennis met de prachtige omgeving van de Schneifel, gelegen op de grens van België en Duitsland. Ook zijn we naar Monschau geweest. Veel vakwerkhuizen en terrasjes.


Speelduur: 6:17 min.

 

Hjoed yn it Park 2023

Hjoed yn it Park is in 2018 ontstaan. Het idee van het festival is om de relatief nieuwe Waadhoeke samen op één plek te krijgen. Door het creëren van een feestelijke muzikale ontmoetingsplek komt de gemeente met elkaar in contact en vormt er een eenheid.


Speelduur: 6:45  min.

Popcorn Time 2023  (058) Leeuwarden

Of je nu wilt lachen om een komedie. Huilen bij een ontroerend drama of je laten meeslepen in een spannende actiefilm. Onze dansers brengen film tot leven in deze unieke eindvoorstelling 2023 in de stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden .Speelduur: 9:57 min.


Waadhoeke Fietstocht 2023

Eddy Voortjes en Piet van der Henne hebben voor de 3e keer meegedaan aan de Waadhoeke Fietstocht op 2 september j.l. We troffen het net als de voorgaande edities met het weer. Prachtig fietsweer! Net als de andere keren was het voortreffelijk georganiseerd; we hebben het erg naar de zin gehad! We zijn zeker van plan om volgend jaar weer mee te doen. Ik heb een korte compilatie gemaakt van deze dag!

Piet van der Henne.

Aangepast d.d. 28 september 2023

Ontwerp: Pieter van der Henne

Copyright by pphvideo, Franeker